Login(Op-)ret profil

LoginOpret dine personlige oplysninger

Vil du være medlem af foreningen, eller købe blade eller andet materialle hos foreningen, skal vi bruge dit navn og din adresse. Din email adresse bruger du som personligt login id, sammen med den kode du vælger nedenfor. Endelig vil vi gerne have dit telefon nr, hvis vi hurtigt skal afklare problemer med en evt bestillingen.

Bemærk at din adgangskode her angives i klar tekst og at den kan sendes, ligeledes i klar tekst, til din emailadresse. Det anbefales derfor at du IKKE vælger en "følsom" kode (såsom adgangskoden til din netbank), hvis der er mulighed for at andre kan få adgang til din email.

Er du allerede medlem af foreningen, så er du allerede registreret i vores kartotek. Har du ikke tidligere givet os din emailadresse bedes du sende en email til med dit navn og adresse, istedet for at oprette endnu en registrering herfra. Har vi registreret din emailadresse, kan du altid få din adgangskode tilsendt fra "Medlemssider" siden, og derefter logge på og selv rette i din registrering.

navn:  
adresse:  
stednavn:
(hvis krævet af postvæsenet)
postnr: by:
land:
(kun hvis du ikke bor i Danmark !)
tlf: 
email: kode: 
  Ønsker at modtage foreningens medlems-nyhedsbrev.

Vil du også være medlem af en af vore mailgrupper eller lokalgrupper, kan du her vælge hvor meget af din personlige identitet du vil skjule eller oplyse overfor de andre mailgruppe medlemmer, samt evt skrive en kort præsentation af dig selv.
 
skjul: adresse, postnr og by, telefon nummer.
kort
præsentation:
    

Vil du være medlem - tryk her